BEELEN Elisabeth - °1976, actief sinds 2004

Grime


Nen ouwe pé, een chique madame, noem maar op, “Sheeba” doet het met een penseeltrek.

 

BLIECK Anne - 1973, actief sinds 1995

Toneelspeelster, fluisterdame

Trutteke, vamp, fotograaf, nonneke ..... Ons Anneke die kan dat allemaal. Maar breng haar niet aan het lachen want dan zijn we hopeloos verloren en komt er van repeteren het eerste half uur nikske meer in huis. Tegenwoordig voelt ze zich vooral thuis in haar souffleurbox.

 

 

CROON Bart - 1976, actief sinds 2002

Bestuurslid (verantwoordelijke decor)


Onze handige komedie harry ! Het is het die ervoor zorgt dat we ons thuis voelen in onze rol op het scène. Met hamer in de hand klopt hij door gans het komediedecorland. En’t is ne goeie zenne.

 

DAEMEN Benno - 1993, actief sinds 2012

Toneelmeester


Onze laatste aanwinst is voorlopig vooral aktief achter de schermen...

DE JONCKER Sven - 1979, actief sinds 2002

Toneelspeler,bestuurslid

Losse medewerker die op het laatste nippertje werd opgeroepen om een handje toe te steken, en deze taak heeft hij voortreffelijk afgewerkt. Maar dat is al lang verleden tijd. Eind november 2003 stond hij voor het eerst op de planken in een duivelse rol. Ondertussen heeft hij al verschillende glansrollen neergezet , denk maar aan de Italiaanse huurmoordenaar in 2006...

 

DE KONINCK Luk - 1952, actief sinds 2012

Regisseur

Dat deze authentieke voice van Vlaanderen kan regisseren, hebben we geweten! Welkom Luk!

DERAEDEMAEKER Loes - 1982, actief sinds 2002

Bestuurslid, toneelspeelster,regisseur,verantwoordelijke merchandising

.... met als eerste rol : "GOD". Dat ze toneel kan spelen dat wisten wij echter al lang en zijn dan ook heel blij dat ze onder ons midden is.Ondertussen heeft ze bewezen dat ze de regisseursrol ook al onder de knie heeft.

 

DERAEDEMAEKER Sven - °1969, actief sinds 2010

Bestuurslid, toneelspeler, decor, techniek

Heeft onze plezante bende leren kennen via zijn zusje Loes. Hij is een harde werker en zo goed als overal inzetbaar. Op, achter, naast of onder de scène. Speelt in November 2010 zijn eerste rol bij de Komedie Spelers

DE WINNE Pascale - °1962, actief sinds 2011

Toneelspeelster

Zij speelde een undercover inspectrice in Chocomousse...

 

 

EULAERTS Sam - 1982, actief sinds 2000

Bestuurslid, toneelspeler, Souffleur

Een jong talent dat wij te leen kregen. Is echter blijven plakken en moet nu zijn tijd verdelen tussen werken, ons van dorst besparen en toneelspelen. Maar voor een natuurtalent als hij is dat geen probleem. Als er dan ook nog schoon "mokkes" meespelen dan komt hij maar al te graag.

Zijn visie : onder het motto "zot zijn doet geen zeer" geef ik elke keer het beste van mezelf

 

HAVET Melissa - °1987, actief sinds 2008

Toneelspeelster

Bij gebrek aan vrouwen, is deze lieftallige jongedame ons tegemoet gekomen. Kan doodserieus blijven op het podium, maar eens ernaast een echte losbol.

JACOBS Sabrina - 1996, actief sinds 2011

Toneelspeelster

Ze speelde in Chocomousse een koopverslaafde bediende, een rolletje waarin ze zich naar eigen zeggen perfect kon inleven...

KEUSTERMANS Sara - 1989, actief sinds

Souffleur

Ze is de steun en toeverlaat van al wie zijn tekst al eens durft vergeten...

MOSSELMANS Martine - °1961, actief sinds 2009

Toneelspeelster, toneelmeester

Speelde in 2009 haar eerste rol bij ons, maar dit waren zeker niet haar eerste pasjes op het podium. Sindsdien een van de vaste waarden bij de Komedie Spelers.

MOTTIE Lucienne - °1948, actief sinds 2007

Fluisterdame

Vermits haar zoon (Sam) als fluisteraar achter de scène in slaap viel, hebben we Lucienne haar hulp ingeroepen. Ze zit sindsdien elke opvoering trouw in haar souffleurbox om ons te helpen.

NYS Maarten - °1987, actief sinds 2007

Bestuurslid, Toneelspeler, Regisseur

Maarten is er eentje van de lichting 2007. Als Jos Den Draaier wist hij niet alleen het hartje van Linda voor zich te winnen, maar ook van het hele publiek... Sindsdien altijd van de partij met zijn lieftallige wederhelft Veerle. Regisseert in november 2010 zijn eerste stuk bij de Komedie Spelers.

Reniers Sofie - °19.., actief sinds 2005

Toneelspeelster

Na er een tijdje tussenuit geweest te zijn, is ons Sofie back in town. Welkom terug Sofie!

SEMPELS Pieter - °1989, actief sinds 2008

Techniek

Meegekomen met zijn kameraad Joris. En net als velen blijven plakken. Nu een van de vaste waarde voor licht en geluid.

STORMS Andreas - 1983, actief sinds 2001

Bestuurslid, Techniek, Decor

Waar vind je nog jongeren die vrijwillig hun hulp aanbieden en van begin tot einde alles in handen nemen, volledig afwerken en tot een goed einde brengen? Ahwel, dit is er zo eentje ! Ne jonge gast begeesterd door zijn vak en alles tot in de puntjes afwerkt. ’t Is hij die ervoor zorgt dat wij in de spotlights staan.

 

TEUGELS Magda - 1963, actief sinds 1984

Toneelspeelster, toneelmeester

Via haar man (Luc) en zijn familie bij toneel terecht gekomen, eens om te souffleren, dan om de programma's en affiches te maken, dan weer eens om te spelen en sindsdien met hart en ziel verknocht aan het hele toneelgebeuren. Creatieve duizendpoot met fantastische ideeën.

 

VAN AUDENHOVEN Gert - 1979, actief sinds 2000

Bestuurslid (Voorzitter), toneelspeler

Werd ooit gevraagd om in te vallen en sindsdien hopeloos verknocht aan toneel en alles er rond. Een jonge gemotiveerde voorzitter die met jonge en frisse ideeën zijn vereniging vooruit duwt.

Zijn visie: Met een goei pint in de hand “komt da allemaal in orde !”

 

VANDENBROECK Ludwig - °19.. , actief sinds 2007

Toneelspeler

De lieve schat van ons Tiny (Martine) is er ook altijd graag bij. En rolletjes weigeren kan hij ook niet, als hij maar een goed zot mag doen.

VAN DOREN Joris - 1981 , actief sinds 2005

Techniek

Is er mee voor verantwoordelijk om al het licht en geluid in goeie banen te leiden.

 

 

VANDOREN Veerle - °1987, actief sinds 2008

Toneelmeester, Regieassistente

Samen met haar tof ventje Maarten meegekomen en sindsdien gebeten door de toneelmicrobe. Veerle is onze duizendpoot, toneelmeester, regieassistente, maakt programmaboekjes, zorgt voor kaartenverkoop,... Noem het op en ze doet het.

VANHALLE Luc - 1960, actief sinds 1979

Bestuurslid (ondervoorzitter), toneelspeler, regisseur, decor

Van jongs af betrokken bij toneel, steeds achter de schermen waar hij jaren instond voor geluid en klank tot hij tijdens zijn voorzitterschap genoodzaakt werd om de rol van één van de spelers over te nemen. Sindsdien toneelspeler in hart en nieren.

Zijn visie : "Toneelspelen is als sex … ik kan het niet goed maar het is toch zo plezant."

 

VANHALLE Marijke - °1987, actief sinds 2004


Bestuurslid (Kassier), Toneelspeelster, Toneelmeester

Leerde de komedies kennen via mama en papa. Gaf jaren de bloemetjes, organiseerde de tombola en was een prima stand-in. In 2005 stond ze voor de eerste maal op de planken, maar voelt zich de laatste tijd in haar sas als toneelmeester.

Haar visie: “Geen drank achter mijn scene, enkel water in plastic flesjes.


VANHOEGAERDEN Nils - °1984, actief sinds 2004


Bestuurslid, Toneelspeler

Werd hals over kop overhaald om een rolletje over te nemen van één van onze
spelers die in de prak lag. En dat hij spelen kan, dat hebben we geweten.
Lachen geblazen.


VAN ROEY Evelyn - °1992, actief sinds 2009

Toneelspeelster

De jongste en de kleinste, maar zeker niet de minste. Was jaren een trouwe fan van onze toneelvereniging, en heeft nu ook haar eerste toneelervaring opgedaan. Ze heeft geen zin meer om onze plezante bende te verlaten.

VAN ROEY Nathalie - 1983, actief sinds 1997

Bestuurslid (verantwoordelijke lezersgroep), grime, toneelspeelster, regisseur

Als tiener kwam zij bij de groep en groeide elk jaar meer en meer. Heeft in 2001 zichzelf overtroffen toen zij de hoofdrol vertolkte in "Amor op wielen" waar zij een rolstoelpatiënte speelde en zelfs de schrijvers van het stuk wist te overtuigen dat zij een echte rolstoelpatiënte was.

 

VERHOEVEN Kristel - 1973, actief sinds 2003

Toneelspeelster

Voilà, onze eerste aanwinst dankzij deze website. En ja, wij vragen prettig gestoorde medewerkers en met haar is dit meteen een schot in de roos. En al meteen moest ze invallen. Dat ze temperament heeft zal je meteen zien als je komt kijken.

 

VERSTUYF Hendrikje - 1978 , actief sinds 2006

Toneelmeester, decor, speelster

Zij was tot voor 2011 vooral achter de schermen actief, waar ze van onmisbare waarde was... Sinds ze de burgemeester speelde in Chocomousse weten we dat ze op de planken ook haar mannetje kan staan! Voor de opbouw en vooral de afbraak van de scène staat Hendrikje altijd paraat.

VOGELAERS Ben - °1986, actief sinds 2004


Decor, tuinman,toneelspeler

Ben werd in 2004 geronseld om achter de schermen mee te werken. Dan was hij de tuinman op de camping en in 2007 speelde hij een formidabele Spanjaard...


WATERSCHOOT Ronny - °1946, actief sinds 2007

Regisseur

Met het idee om eens onder professionele begeleiding te spelen, zijn we bij de grote Ronny Waterschoot gaan aankloppen. Sindsdien zijn wij verknocht aan hem en hij komt graag met plezier nog eens regisseren. We zien hem graag komen, maar niet graag gaan. Merci Ronny!